bergeijk.reismee.nl

ydj768

Het is nu half een in de nachten we staan nu aan de grens met rusland in de rij. Twee uur geleden begon dit spektakel al. We kwamen op de grens aan en moesten toen omdraaien en twee kilometer terug rijden om eerst in de regen een bonnetje aan loket 1 te halen. Terwijl we daar stonden kwam jack bax erachter dat hij zijn kenteken papieren bij de grens had laten liggen. Co met de camper weer terug gereden om deze op te halen. Toen we eenmaal bij het eerste loket een bonnetje kregen moesten we op dat zelfde terrein naar achteren rijden om daar in de regen voor een tv te gaan staan. Daar hebben we twee uur staan wachten tot wanneer ons kenteken ydj768daar op stond. Toen konden we naar een ander loket om weer een bonnetje op te halen met deze zijn we toen naar de grens gereden waar we nu nog staan te wachten. We schatten dat tot we wanneerde grens over komen nog ongeveer twee uur gaat duren gezien de lange rij voor ons. Maar het kan natuurlijk ook veel langer gaan duren. Ik denk dat het echte avonturieren nu gaat beginnen. Om op het circuit te komen moeten we nog zo'n 2800 kilometer afleggen. Nu is dat op goede wegen al een heel eind maar de wegen die we nog krijgen zijn verre van goed.

mvg het feestteam

Reacties

Reacties

Petri-Ellen

Mannen toch, wat een prachtig avontuur.

Maar ondertussen zijn wij toch wel heel benieuwd naar hoe jullie er nu uitzien (baarden van 4 dagen etc..). Dus doe ons een lol en plaats eens wat foto's.

Veel plezier nog en tot binnenkort!

Petri-Ellen

martina

Zijn jullie in rusland aangekomen ????
Dat het zo lang duurde heeft een reden....
Zorg dan ook dat je "gladjes" geschoren bent.
Aan de grens dachten ze natuurlijk dat jullie de kleinkinderen van Iwan Rebroff waren....
Wie dat was???? Voor een paar foto's ......
Is dat een eerlijke deal of niet???

Jos, ik reken op jou.....heb nog geen cadeau voor mijn verjaardag....voor een foto krijg je een uitnodiging......

Marco....
Raymon...

Foto's jongens..........voor een uitnodiging.

Christa

Hallo belangstellende.
Raymond heeft gebeld, ze maken het heel goed,ze zijn nu op¨300km. van het crossveld af. bij de grens was wel wachten maar zonder problemen doorgekomen.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!